TJÄNSTER
INOMHUS

Går du i tankarna på att renovera badrummet eller att äntligen få den sista listen på plats?

Ersbo Bygg & Kakel utför allt från renoveringar till plattsättningar i ditt hem och kom ihåg inget jobb är för litet eller för stort, vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantörer. Ersbo Bygg & Kakel är ett behörigt företag utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”, BBV. Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Tveka inte att ta kontakt för en kostnadsfri offert.

BYGGTEKNIK
BLANDARPUMP

Vi på Ersbo Bygg & Kakel kan nu erbjuda våra kunder flytspackling/golvavjämning med vår Maltech m5 blandarpump. Det kan vara allt från privata badrum till större butiksgolv/industrigolv, antingen som pumptjänst där vi sköter pumpen och ni spacklar själva, eller komplett entreprenad där vi gör hela jobbet. Vi kan även erbjuda pumpning av EPS-betong (EPS-Betong kan användas överallt där en lätt och isolerande uppfyllnad önskas i golvkonstruktionen)

Även sprutning av gipssputs kan vi utföra

BYGGTEKNIK
MICROCEMENT

Microcement är en betong med helt unika egenskaper, vi kan applicera (spackla) microcementen på både väggar och golv och skapa ett helt unikt, slitstarkt, och vackert ytskikt som dessutom är fogfritt. Den stora fördelen är att vi kan applicera den på nästan allt material och slippa riva tex gammalt kakel och klinkers mm och få en helt ny betongyta på såväl väggar, golv, trappor etc

Microcement kan även användas i våtrum